Penafian


Adalah dimaklumkan bahawa segala isi kandungan di dalam laman iKerjayaGraduan.com adalah merupakan informasi yang berkaitan dengan kerjaya lepasan graduan, siswazah, diploma dan sijil di Malaysia.

Pihak iKerjayaGraduan.com tidak bertanggungjawab terhadap apa juga kerosakan, kehilangan, atau kesan yang berlaku atas informasi mahupun artikel yang disiarkan samada secara langsung mahupun tidak langsung.

Pihak iKerjayaGraduan.com juga ingin memaklumkan bahawa laman web atau blog ini tiada sebarang kaitan dengan pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) atau mana-mana pihak yang dinyatakan atau dipaparkan. Segala maklumat, informasi atau disebut sebagai 'kandungan artikel' adalah merupakan informasi yang dikongsikan daripada sumber-sumber yang dipercayai dan juga bersandarkan kepada pengalaman pihak iKerjayaGraduan.com.

Sekali lagi dinyatakan bahawa iKerjayaGraduan.com adalah sebuah laman web blog yang berkongsi informasi dan maklumat berkaitan kerjaya lepasan graduan, siswazah, diploma serta sijil. Ia menyediakan sumber-sumber rujukan, panduan serta tips berkaitan kerjaya. Ia juga menyediakan saluran kerjaya, serta sumber kerja untuk pencari kerja lepasan graduan, siswazah, diploma dan sijil.

Maklumat seperti ebook dan buku rujukan, panduan peperiksaan, sumber kerjaya serta yang seumpamanya merupakan inisiatif pihak iKerjayaGraduan.com untuk membantu para lepasan graduan, siswazah, diploma serta sijil serta calon-calon pencari kerja mendapat kerjaya pilihan mereka dengan cara yang betul dan bertanggungjawab.

Pihak iKerjayaGraduan.com tidak sesekali menjual dan mengedarkan soalan-soalan bocor berkaitan peperiksaan, temuduga dan sebagainya kepada calon-calon pencari kerja.

Kami menghormati kerahsiaan pihak-pihak terbabit, dan kami sedia bekerjasama andai apa yang dilakukan adalah salah dari sisi undang-undang. Niat kami adalah supaya jalan untuk mendapatkan kerjaya idaman menjadi lebih mudah, dan memadamkan sentimen bahawa kerja di sektor awam memerlukan kabel atau pertolongan orang dalam.

Untuk perkara berkaitan penggunaan laman/blog ini, boleh rujuk pada bahagian Privacy and Policy.

Admin iKerjayaGraduan.com

Kemaskini SEPTEMBER 2023.