Mar 22, 2021

Percuma Bonus Rujukan PSEE Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam S29

Rujukan PSEE Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam S29. Khas untuk calon-calon terlibat dengan Peperiksaan Online Memasuki Perkhidmatan Awam (PSEE) bagi jawatan Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam S29, satu bonus khas PERCUMA akan diedarkan sebagai tambahan kepada pembelian Pakej Extra Seksyen PSEE.

Bonus khas ini merangkumi beberapa contoh-contoh soalan terkini tambahan yang khas untuk perjawatan S29 untuk seksyen A - Pengetahuan Am.

Rujukan PSEE Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam S29

Rujukan PSEE S29

Peperiksaan online untuk Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam S29 telah dijadualkan akan diadakan pada 31 Mac 2021 pada jam 10:00 pagi hingga 11:40 pagi (1 jam 40 minit).

Peperiksaan ini akan melibatkan tiga seksyen utama iaitu:

  1. Pengetahuan Am
  2. Daya Menyelesaikan Masalah
  3. Kefahaman Bahasa Inggeris

Calon yang terlibat dengan peperiksaan online ini pada tarikh ditetapkan boleh menggunakan Pakej Rujukan Ekstra Seksyen sebagai persediaan awal sebelum peperiksaan sebenar.

Calon boleh memilih pakej ultimate untuk mendapatkan ketiga-tiga rujukan seksyen terlibat. Boleh klik pautan disediakan di bawah untuk info lanjut berkaitan pakej ini:

[+] https://affiliates.jvsecurepay.com/go/ebookextra/2624/extra

Bonus Khas Percuma Rujukan PSEE S29

Percuma Ebook PSEE Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam

Satu bonus khas akan diberikan secara percuma untuk semua calon S29 yang menempah pakej rujukan (ultimate) Ekstra Seksyen ini mulai HARI INI!

Download Bonus Percuma Mulai 27 Mac 2021

Free Ebook Rujukan S29

Untuk tempahan yang telah disahkan, calon boleh memuat-turun bonus khas ini MULAI 27 Mac 2021 di laman muat-turun yang disertakan di dalam email (setelah tempahan dibuat dan disahkan).

Calon hanya perlu refresh laman muat-turun tersebut mulai 27 Mac 2021 untuk mendapatkan link muat-turun bonus khas bagi calon PSEE Penolong Hal Ehawal Islam S29.

Bonus khas ini merangkamu tambahan contoh soalan untuk Seksyen A - Pengetahuan Am, iaitu yang berkaitan dengan perjawatan S29. Tidak mahu 'sesat' waktu peperiksaan sebenar, buatlah tempahan sekarang sebelum terlambat. Link tempahan segera disediakan di bawah ini:

[+] https://affiliates.jvsecurepay.com/go/ebookextra/2624/extra


Artikel Terkait