Oct 11, 2020

Nota Exam dan Rujukan Exam Pegawai Tadbir N41 (Terengganu)

Jangan silap menggunakan rujukan peperiksaan! Jika anda adalah calon yang dipanggil untuk peperiksaan bertulis bagi jawatan Pegawai Tadbir N41 Terengganu yang dijadualkan pada 13 Oktober 2020, pastikan anda menggunakan RUJUKAN KHAS yang telah disediakan oleh pihak Tim Infokerjaya.

Tim Infokerjaya adalah satu-satunya yang menyediakan rujukan dalam bentuk ebook yang dikemaskini mengikut format terbaharu.

Nota dan Rujukan Khas Peperiksaan Pegawai Tadbir N41 Terengganu


Nota Peperiksaan Pegawai Tadbir N41 Terengganu
Calon yang dipanggil untuk peperiksaan secara offline - bagi jawatan Pegawai Tadbir N41 Terengganu perlu menggunakan rujukan khas yang telah disediakan menerusi link berikut:

https://affiliates.jvsecurepay.com/go/pegawai-tadbir-n41-terengganu/2624

Ada calon yang tersilap mendapatkan rujukan sehingga gagal mendapatkan contoh soalan untuk seksyen A pengetahuan am. Rujukan khas peperiksaan ini mempunyai nota yang berkaitan dengan negeri Terengganu, berbeza dengan pakej rujukan peperiksaan PSEE yang tidak ada nota-nota berkaitan negeri Terengganu.

Pastikan memilih rujukan yang betul, jika anda merupakan calon Pegawai Tadbir N41 (Ambilan Kontrak) Terengganu; Terus ke link di bawah untuk tempahan sebelum hari peperiksaan sebenar:
Artikel Terkait