Jul 19, 2018

Nak Lulus Temuduga Kastam Tak?

Anda dipanggil untuk hadir temuduga Kastam tak? Risau tak kalau tak lulus? Anda benar nak lulus dalam temuduga tu? Tak nak kecewa?

Ramai calon dipanggil temuduga Kastam gred WK29. Dikhabarkan, sesi ni dah mula sejak 15 Julai lepas dan akan tamat 2 Ogos. Lama juga tempoh tu.

Persediaan Penting Untuk Lulus Temuduga Kastam!

Lulus Temuduga Kastam

Mesti ramai yang kena panggil. Anda kena semak, manalah tahu anda terlepas pandang panggilan temuduga ni. SPA panggil ramai calon. Itu sebab tiap-tiap hari ada sesi temuduga ni.

Semak Online Samada Terpilih Temuduga Kastam

Semak, samada anda dipanggil temuduga Kastam ni atau tak? Rugi tak semak. Boleh semak kat sini; [+] https://bit.ly/2L5SOTl (link SPA, saya pendekkan)

Kalau tanya saya, tak la susah sangat intebiu ni. Tapi bila fikir ramai calon yang dipanggil, dah tentu lah hanya 'best of the best' ja yang dipilih kan? Hoho.

Jadi mesti jadi yang terbaik. Mesti perform masa intebiu tu. Tak mau jadi calon biasa-biasa. Biar Abas dan Sapiah ja jadi calon biasa-biasa tu.

Mereka ni dipanggil intebiu tapi rasa macam mudah ja intebiu ni. Jadi mereka cuma buat persediaan ala kadar. Mereka rasa dan berharap dapat lulus. Ya, dengan harapan untuk sukses masa intebiu.

Tapi kan, ramai yang begini gagal! Serius cakap. Kalau tak ada persediaan ... memang tak dapat la. ahahah!

Anda nak jadi seperti mereka? Over-confident sehingga musnahkan impian sendiri yang dah lama pendam?

Jangan Judikan Peluang Emas Untuk Jadi Pegawai Kastam

Berani gamble, perjudikan peluang yang diberikan. Aha, kena ingat, anda bukan seorang sahaja dipanggil. Ada ramai calon lain.

Errr ..... Opsss! Abas dan Sapiah tu cuma watak khayalan ja. Tak ada kaitan dengan yang hidup dan yang mati :p

Saya sekadar nak ambil perhatian anda, apa akan jadi kalau anda menjadi seperti mereka.

Baik. Kalau anda dipanggil temuduga Kastam, gunakan rujukan daripada Tim Infokerjaya. Mereka bagi rujukan temuduga Kastam ni secara PERCUMA.

Tapi dengan syarat. Mesti jadi pembeli Rujukan Temuduga Kerajaan. Kira macam add-on komponen lah sempena panggilan temuduga Kastam ni. Untung kan?

Anda beli eBook Temuduga Kerajaan pastu dapat eBook Temuduga Kerajaan + Temuduga Kastam. Tim Infokerjaya memang nak bantu anda, samalah dengan saya di iKerjayaGraduan ini. Tak nak lagi tengok ramai graduan tak dapat kerja.

Buat Tempahan Untuk Elak Kecewa!

Ok. Ini link khas untuk dapat tawaran ni.

Guna link ni ja untuk dapat tawaran ni; [+] https://jvsecurepay.com/affiliates/temuduga/2624

Saya nak tengok anda sukses dalam temuduga Kastam ni. Jangan jadi seperti Abas dan Sapiah. Mereka gagal kerana mereka terlalu confident.

Anda nak lulus, mesti usaha lebih. Tak boleh duduk diam. Gunakan rujukan tu.

Sekali lagi, terus dapatkan tawaran Ebook Percuma Temuduga Kastam ni [+] https://jvsecurepay.com/affiliates/temuduga/2624

Artikel Terkait