Oct 18, 2016

Rahsia Untuk Dapat Kerja Gaji Lumayan

Rahsia untuk mendapatkan kerja dengan gaji lumayan ialah anda mesti pandai dan bijak mencari ruang dan peluang. Bila kerajaan umumkan ambilan kerja kerajaan dibekukan tahun 2015, ramai graduan yang keewa dan seolah putus harapan.

Ramai merasakan bahawa peluang sudah tertutup untuk mendapatkan kerja lepasan graduan. Ramai anggap masa depan sudah menjadi gelap. Belajar tinggi-tinggi penat-penat, tetapi ...

Rahsia Untuk Dapat Kerja Gaji Lumayan

Rahsia Untuk Dapat Kerja Gaji Lumayan

Jangan begitu, pihak iKerjayaGraduan.com mahu mengingatkan para lepasan graduan dan siswazah, sebenarnya kerja kerajaan hanyalah sebahagian kecil dari kerja kosong di Malaysia. Ada banyak lagi peluang untuk mendapatkan kerja, malah kerja yang bergaji lebih lumayan dari kerja kerajaan. Tak percaya? Biar kami tunjukkan sesuatu kepada anda. Ini FAKTA!

Ini statistik 2014;

Jumlah kerja kerajaan = 1.63 Juta
Jumlah kerja swasta = 8.53 Juta

Kenapa hanya fokus nak kerja kerajaan padahal ada lebih banyak peluang pekerjaan di sektor swasta!

Orang kata susah nak join swasta. YA memang susah. Tapi kalau anda tahu strateginya, ianya akan jadi mudah. Hanya mereka yang tidak tahu cara-cara dan kaedah yang betul untuk mendapatkan kerja kosong ini sahaja yang mengatakan ianya susah. Cuba tanya mereka yang dah dapat kerja sedemikian?

Alhamdulillah, anda patut lega kerana strategi untuk mendapatkan kerja di sektor swasta telah disediakan oleh Tim Infokerjaya, dan pihak iKerjayaGraduan.com mahu anda mendapatkannya.

Lihat sendiri apa yang akan anda peroleh menerusi panduan ini. Anda patut memilikinya jika mahu mendapat tempat serta rahsia mendapat kerja dengan gaji lumayan.

[+] Kerja Swasta - Rahsia Kerja Gaji Lumayan


Ini rahsia yang ramai tak nak anda tahu. Luangkan masa dan praktikkan strategi-strategi ini; serius, anda pasti tidak akan kecewa jika mengikutinya dengan betul.

Semoga berjaya.

Artikel Terkait