Jual Aiskrim Part-Time, Dapat RM2K Sebulan

Jual aiskrim secara part-time pun boleh dapat RM 2,000 sebulan. Betul! Zaman sekarang ni, jual aiskrim secara parttime pun boleh jana antara RM 2,000 hingga RM 5,000 sebulan. Kalau usaha lebih lagi.. kami percaya lepasan graduan seperti anda pun boleh dapat lebih daripada itu..

Buat part time ni, maksudnya.. hanya menjual pada hari Sabtu-Ahad sahaja... time-time cuti hujung minggu. Untuk lepasan graduan, jual aiskrim macam ni boleh dijadikan modal untuk buat bisnes lebih besar, malah boleh dijadikan sumber untuk dapatkan wang poket sendiri sementara tunggu mana-mana panggilan temuduga.

Tak perlu nak menyusahkan mak ayah untuk tanggung kos pergi interview ataupun start-up kerjaya nanti bila dah dapat kerja.

Jual aiskrim part-time boleh dapat RM2K sebulan! Ini bukan tipu. Ada bukti.

Tak percaya? Percayalah.... ini beberapa bukti mereka yang telah berjaya jana ribuan ringgit secara part time, dengan hanya menjual aiskrim sahaja pada hari sabtu dan ahad!


Apa rahsianya?  Mestilah ada rahsia!

Pertama sekali.... anda kena tahu macam mana nak buat aiskrim?

Kedua..... anda kena tahu kat mana nak jual aiskrim tersebut? Orang kata.. tempat "lubuk"... kalau tahu lubuk ni.. in Sha Allah boleh jual sampai RM 10,000 macam kawan kita kat atas tu!

Ini rahsianya!

Berita baik! Rahsia tersebut kini telah di dedahkan oleh anak "Jutawan Senyap Malaysia", iaitu saudara Afiq Rusly.

Beliau telah menulis ilmu bisnes aiskrim ini secara lengkap di dalam sebuah ebook yang berjudul "Bisnes Aiskrim".

Kalau anda berminat untuk mengetahui ilmu serta rahsia bisnes aiskrim ini... klik sahaja link dibawah!

Klik Sini Untuk Ketahui Rahsia Bisnes Aiskrim


0 comment... add one now