Temuduga SPA Disember 2016

Ada 5 sesi temuduga bulan ini (Disember 2016). Anda dah lepasi peperiksaan online sebelum ini, ada mohon jawatan di dalam laman web SPA? Sila dan kami mohon anda buat semakan di laman rasmi SPA. Manalah tahu anda anda dipanggil untuk temuduga jawatan menerusi SPA.

Semakan Temuduga SPA Disember 2016 dan Januari 2017

Temuduga SPA Disember 2016 dan Januari 2017
Berikut adalah jawatan yang telah disahkan terlibat dengan temuduga untuk bulan Disember 2016 dan ada juga untuk bulan Januari 2017.

Jawatan yang terlibat ialah:
  • Pembantu Tadbir N19
  • Pegawai Psikologi S41
  • Pegawai Pertahanan Awam KP41
  • Pembantu Peg Pertahanan Awam KP29
  • Pemandu Kenderaan H11

Boleh semak di sini - http://spa.gov.my/web/guest/senarai-penjadualan-temu-duga

Ada beberapa jawatan lagi akan dipanggil melibatkan ribuan calon. Buat persediaan dari sekarang, jangan tunggu bila dipanggil mengejut baru nak buat persediaan. Ini merupakan langkah seterusnya untuk anda mendapat jawatan dalam kerja kerajaan. Jika anda gagal, maka peluang selepas ini mungkin jadi sukar.

Takut persediaan tak cukup padahal potensi anda sangat besar. Ramai yang potensi besar tapi disiakan sebab tak 'perform' masa temuduga. Pastikan anda bersedia sebelum temuduga, dan ketahui soalan-soalan yang bakal ditanya oleh penemuduga.

Ini rujukan khas untuk jawatan kerajaan. Buat persediaan sekarang;

[+] http://jvsecurepay.com/affiliates/temuduga/2624

Jangan guna rujukan ini untuk temuduga kerjaya dalam sektor swasta, sebab ia sangat berbeza. Jika anda perlukan rujukan temuduga sektor swasta, maklumkan dan kami akan sarankan rujukan lain yang lebih sesuai. Anda hanya perlu tinggalkan komen sahaja di bawah ini.

Salam sukses untuk anda!

0 comment... add one now