Preview Percuma Pakej Rujukan Peperiksaan PTD November 2016

Seperti dijanjikan sebelum ini, buat calon-calon peperiksaan online bagi jawatan Pegawai tadbir Diplomatik gred M41 yang berminat untuk mendapatkan Pakej Rujukan Peperiksaan Online Pegawai Tadbir Diplomatik versi terkini 2016, iKerjaya Graduan memberikan anda akses percuma kepada versi preview untuk pakej rujukan ini.

Pakej rujukan ini adalah pakej rujukan untuk peperiksaan PTD yang dijadualkan pada bulan November 2016. Ia mengkhususkan beberapa info, serta bahan bacaan yang relevan dengan jawatan PTD. Di dalam pakej rujukan ini, ia mengandungi maklumat penting berkaitan format terkini peperiksaan PTD, selain lebih 100 contoh soalan beserta jawapan berkaitan PTD.

Preview Percuma Pakej Rujukan Peperiksaan Online PTD 2016

Preview Percuma Pakej Rujukan Peperiksaan Online PTD 2016
Dan untuk meningkatkan lagi peluang para calon lulus dalam peperiksaan online PTD 2016, pakej rujukan ini juga menyediakan nota-nota khas. Nota-nota khas, rujukan pantas PTD ini akan membantu para calon mengetahui skop soalan, terutama sekali bahagian Seksyen A pengetahuan Am.

Download Percuma Pakej Rujukan Peperiksaan Online PTD 2016- Preview Copy

Berikut adalah preview percuma pakej rujukan PTD 2016 yang dimaksudkan, anda boleh muat turun atau cetak, dan jangan lupa untuk mendapatkannya menerusi pautan yang disediakan dalam preview percuma pakej rujukan PTD 2016 ini.


Boleh juga lihat menerusi pautan berikut: - Preview Percuma Pakej Rujukan Peperiksaan PTD M41

Untuk versi penuh, boleh klik sini - Versi Penuh Pakej Rujukan Exam PTD

0 comment... add one now